Кабачкова ікра на зиму “пальчики оближеш”. Всі друзі будуть випрошувати рецепт

Кабачкова ікра – це традиційна заготівля на зиму, поряд із закрученими помідорами та огірками, маринованими грибами та іншими закусками. Але ніщо не зрівняється з незрівнянною ікрою з кабачків.

Рецепт (1 літр ікри):

  • 1кг. кабачків
  • 250 гр. моркви
  • 300 гр. цибулі
  • 80 гр. томатної пасти
  • 70 гр. рослинного масла
  • 1 ч. л. солі
  • 1 ст. цукру
  • чорний перець
  • 1 ст. 9% оцту

Покроковий рецепт приготування:

Кабачки очистити від шкірки, якщо плоди зрілі та від насіння. Нарізати на дрібний кубик, скласти у каструлю. Нарізати кубиком моркву та цибулю окремо обсмажити до золотистого кольору, додати томатну пасту перемішати та відправити до кабачків.

Все з’єднати та поставити на плиту на повільний вогонь. Варити до м’якості кабачків. Масу перебити блендером додати сіль, цукор, чорний мелений перець і варити на повільному вогонь.

Маса почне сильно булькати будьте обережні. Як тільки кабачкова ікра закипіла можна влити оцет перемішати та розливати по банках. Зберігати таку закупорку у темному місці.

Не вдається скопіювати.