Розсольник на зиму з перловкою, суп за 15 хвилин

Презентуєм вам перевірений рецепт розсольника на зиму. Суп з такою заготівлею виходить наваристим, ситним та смачним.

Нам потрібно:

  • огірки – 1,5 кг.
  • помідори – 1,5 кг
  • цибуля – 300 гр.
  • морква – 400 гр.
  • перлова крупа – 250 гр.
  • сіль – 1 ст.
  • цукор – 2 ст.
  • оцет 9% – 60 мл.
  • вода – 125 мл
  • олія – 125 мл.

Покроковий рецепт приготування

Готуємо необхідні продукти зі спеціями для приготування найсмачнішої заготовки для розсольника на зиму. Видаляємо плодоніжки у помідорів, нарізаємо і подрібнюємо. Виливаємо в каструлю помідори та доводимо до кипіння.

Середнім кубиком нарізаємо 1,5 кг. огірків та додаємо в помідори. Натріть моркву і наріжемо цибулю і теж все додамо в каструлю.

У каструлю з масою додаємо перлову крупу, олію, 2 ст.л. цукру, 1 ст. солі, 125мл. води, ставимо каструлю на плиту, вмикаємо на середню температуру і доводимо до кипіння. Як закипить чекаємо 20 хвилин, потім додамо оцет і ще 10 хвилин.

Приготовлену заготівлю для розсольника з перловкою та овочами в гарячому вигляді розкладаємо по стерилізованих банках доверху, ущільнюємо та відразу закриваємо стерильними кришками та перевернувши закриваємо теплим пледом або ковдрою та остуджуємо кілька годин.

Не вдається скопіювати.