Пухнасті, ніжні та ароматні сирні кульки
Рецепт простої та смачної десертної страви. Готуємо пухнасті, ніжні та ароматні сирні кульки. Ці рум’яні колобки особливо гарні в теплому вигляді, а якщо посипати їх цукровою пудрою і подати зі склянкою молока або чашкою чаю, домашні будуть у захваті!
Нам потрібно:
- сир – 200 гр.
- яйце – 2 шт.
- цукор – 3 ст.л.
- сода – 1 ч.л.
- борошно – 100 гр.
- олія рослинна для смаження
Покроковий рецепт приготування:
До сиру додати цукор, яйця, збити блендером до однорідної маси. Додати соду, просіяне борошно, замісити тісто. Якщо муки мало, то додати ще. Сформувати кульки.
У глибоку каструлю налити рослинну олію, добре розігріти і смажити колобки до золотистого кольору, при необхідності перевертаючи їх, зазвичай вони перевертаються.
Діставати на паперові рушники, щоб прибрати надлишки олії. За бажанням посипати цукровою пудрою.