Пухнасті, ніжні та ароматні сирні кульки

Рецепт простої та смачної десертної страви. Готуємо пухнасті, ніжні та ароматні сирні кульки. Ці рум’яні колобки особливо гарні в теплому вигляді, а якщо посипати їх цукровою пудрою і подати зі склянкою молока або чашкою чаю, домашні будуть у захваті!

Нам потрібно:

  • сир – 200 гр.
  • яйце – 2 шт.
  • цукор – 3 ст.л.
  • сода – 1 ч.л.
  • борошно – 100 гр.
  • олія рослинна для смаження

Покроковий рецепт приготування:

До сиру додати цукор, яйця, збити блендером до однорідної маси. Додати соду, просіяне борошно, замісити тісто. Якщо муки мало, то додати ще. Сформувати кульки.

У глибоку каструлю налити рослинну олію, добре розігріти і смажити колобки до золотистого кольору, при необхідності перевертаючи їх, зазвичай вони перевертаються.

Діставати на паперові рушники, щоб прибрати надлишки олії. За бажанням посипати цукровою пудрою.

Не вдається скопіювати.