Вишуканий рецепт м’яса по-французьки з курячого філе
М’ясо по-французьки з курки – це смачна страва, яку можна приготувати в духовці. За смачними якостями воно ні в чому не поступається свинині, виходить соковитим та ніжним.
Нам потрібно:
- філе курячого стегна – 500 гр.
- майонез – 100 гр.
- сир – 150 гр.
- помідори – 2-3 шт.
- часник – 3 зубчики
- перець чорний молотий
Покроковий рецепт приготування:
Куряче філе помити, обсушити. Майонез змішати з натертим часником на дрібній терці. Помідори нарізати кружальцями.
У форму для запікання та лист викласти м’ясо, змастити його майонезом з часником, посипати перцем, викласти на кожен шматочок м’яса кружок помідора.
Сир натерти на великій тертці та посипати зверху сиром. Запікати в духовці до готовності.