Ніжні курячі палички на сніданок
Готуємо ніжні та смачні курячі палички (курячі пальчики чи ковбаски, хто як називає). Ці палички відмінно підійдуть на сніданок, тому фарш можна приготувати з вечора і вранці на приготування піде мінімум часу. Це дуже смачно, обов’язково приготуйте!
Нам потрібно:
- 600 грн. курячого філе
- 100мл. вершків
- 2 цибулини
- 1 яйце
- 1 ст. кукурудзяного крохмалю
- сіль
- перець
- 1,5 ч. л. приправ “для гриля” або хмелі сунелі
Покроковий рецепт приготування:
Куряче філе та цибулю пропускаємо через м’ясорубку або подрібнюємо у чаші блендера. Додаємо сіль, перець та улюблені приправи за смаком. У нашому випадку або хмелі-сунелі або приправа для гриля, що вже йде із сіллю.
Вбиваємо яйце і додаємо 100 мл. вершків будь-якої жирності. Добре перемішуємо та всипаємо 1 ст.л. кукурудзяного крохмалю. Не переживайте, що фарш рідкий, так потрібно!
Перекладаємо фарш у поліетиленовий пакет чи кондитерський мішок. Якщо хочете, можна смажити не у вигляді ковбасок, а у вигляді оладок.
У пакета зрізаємо носик і гарячу сковороду з маслом, видавлюємо ковбаски. Обсмажуємо без кришки, з усіх боків до готовності.
Подаєм на сніданок, з великою кількістю зелені та овочів. Всім радим спробувати, це дуже смачно, ніжно і соковито.