Ніжні курячі палички на сніданок

Готуємо ніжні та смачні курячі палички (курячі пальчики чи ковбаски, хто як називає). Ці палички відмінно підійдуть на сніданок, тому фарш можна приготувати з вечора і вранці на приготування піде мінімум часу. Це дуже смачно, обов’язково приготуйте!

Нам потрібно:

  • 600 грн. курячого філе
  • 100мл. вершків
  • 2 цибулини
  • 1 яйце
  • 1 ст. кукурудзяного крохмалю
  • сіль
  • перець
  • 1,5 ч. л. приправ “для гриля” або хмелі сунелі

Покроковий рецепт приготування:

Куряче філе та цибулю пропускаємо через м’ясорубку або подрібнюємо у чаші блендера. Додаємо сіль, перець та улюблені приправи за смаком. У нашому випадку або хмелі-сунелі або приправа для гриля, що вже йде із сіллю.

Вбиваємо яйце і додаємо 100 мл. вершків будь-якої жирності. Добре перемішуємо та всипаємо 1 ст.л. кукурудзяного крохмалю. Не переживайте, що фарш рідкий, так потрібно!

Перекладаємо фарш у поліетиленовий пакет чи кондитерський мішок. Якщо хочете, можна смажити не у вигляді ковбасок, а у вигляді оладок.

У пакета зрізаємо носик і гарячу сковороду з маслом, видавлюємо ковбаски. Обсмажуємо без кришки, з усіх боків до готовності.

Подаєм на сніданок, з великою кількістю зелені та овочів. Всім радим спробувати, це дуже смачно, ніжно і соковито.