Прості в приготуванні рубані котлети по-французьки
Виходить смачно, виглядає красиво та яскраво, та й клопоту з його приготуванням не багато.
Нам потрібно:
- свинина – 500 гр.
- яйця – 2 шт.
- цибуля – 1 шт. (Великий)
- крохмаль – 2 ст.л.
- майонез – 3 ст.л.
- сіль, чорний мелений перець
- олія – 50 мл.
- сир твердий – 100 гр.
- помідори – 2 шт. (Великі)
Покроковий рецепт приготування:
М’ясо нарізати шматочками. Дрібно нарізати цибулю. Змішати м’ясо, цибулю, яйця, крохмаль, майонез, сіль та перець. Все ретельно перемішати, накрити харчовою плівкою та відправити у холодильник на 2-3 години.
Викладаємо ложкою на розпечену з маслом сковороду і злегка обсмажуємо з обох боків. Форму для запікання застелити фольгою і змастити олією, викладаємо котлети, зверху кружечок помідора та тертий сир.
Відправляємо у розігріту духовку на температуру 180 градусів на 25-30 хвилин.