Прості в приготуванні рубані котлети по-французьки

Виходить смачно, виглядає красиво та яскраво, та й клопоту з його приготуванням не багато.

Нам потрібно:

  • свинина – 500 гр.
  • яйця – 2 шт.
  • цибуля – 1 шт. (Великий)
  • крохмаль – 2 ст.л.
  • майонез – 3 ст.л.
  • сіль, чорний мелений перець
  • олія – 50 мл.
  • сир твердий – 100 гр.
  • помідори – 2 шт. (Великі)

Покроковий рецепт приготування:

М’ясо нарізати шматочками. Дрібно нарізати цибулю. Змішати м’ясо, цибулю, яйця, крохмаль, майонез, сіль та перець. Все ретельно перемішати, накрити харчовою плівкою та відправити у холодильник на 2-3 години.

Викладаємо ложкою на розпечену з маслом сковороду і злегка обсмажуємо з обох боків. Форму для запікання застелити фольгою і змастити олією, викладаємо котлети, зверху кружечок помідора та тертий сир.

Відправляємо у розігріту духовку на температуру 180 градусів на 25-30 хвилин.

Не вдається скопіювати.