Швидкі тефтелі з рисом
Для їх приготування потрібно не так вже й багато часу. Ще чим хороший цей рецепт, так це тим, що тефтельки можна зробити і заморозити, а при необхідності діставати і готувати.
Нам потрібно:
- фарш курячий – 500 гр.
- фарш “домашній” – 500 гр.
- 1 велика цибулина
- Стать ст. рису
- 1 яйце
- сіль
- перець
Для соусу:
- 2 ст. води
- столова ложка томатної пасти
- столова ложка борошна
- 2 ст. сметани
- сіль
Покроковий рецепт приготування:
Замішуєм фарш. Відварюєм рис і додає у фарш. Велику цибулину подрібнюєм в блендері і також додаєм у фарш. Туди ж яйце, сіль та перець. Все замішуєм в однорідну масу, формуєм тефтелі та обсмажуєм їх із двох боків.
Додаєм склянку води з томатною пастою та залишаєм кипіти 10 хв. Потім додаєм склянку води з 2 столовими ложками сметани та борошном.
Борошно потрібно добре розчинити, щоб не було грудок. Кип’ятимо ще 7-10 хвилин. Якщо солі замало, можна додати. Усе. Тефтелі готові. За бажання додаю зелень.