Смачний апельсиновий джем за три хвилини

Легкий у приготуванні та дуже смачний рецепт домашнього десерту – сьогодні приготуємо надзвичайно ароматний апельсиновий джем

Нам потрібно:

  • м’якуш апельсина 1 кг.
  • цукор 500 гр.
  • Пектин 20 гр. чи 25 гр. желфікс

Покроковий рецепт приготування:

Натираєм на дрібній тертці цедру з одного апельсина. Очищаєм апельсини від шкірки. Вирізаєм середину.

Нарізаєм апельсини середнім кубиком. Подрібнюєм м’якоть апельсина у подрібнювачі без фанатизму. Перемішуєм цукор із пектином.

Доводим до кипіння на максимальному вогні. Постійно помішуючи. Після закипання варимо джем 3 хвилини, постійно помішуючи. Потрібно знімати пінку. Найсмачніший Джем готовий!

Не вдається скопіювати.