Смачний апельсиновий джем за три хвилини
Легкий у приготуванні та дуже смачний рецепт домашнього десерту – сьогодні приготуємо надзвичайно ароматний апельсиновий джем
Нам потрібно:
- м’якуш апельсина 1 кг.
- цукор 500 гр.
- Пектин 20 гр. чи 25 гр. желфікс
Покроковий рецепт приготування:
Натираєм на дрібній тертці цедру з одного апельсина. Очищаєм апельсини від шкірки. Вирізаєм середину.
Нарізаєм апельсини середнім кубиком. Подрібнюєм м’якоть апельсина у подрібнювачі без фанатизму. Перемішуєм цукор із пектином.
Доводим до кипіння на максимальному вогні. Постійно помішуючи. Після закипання варимо джем 3 хвилини, постійно помішуючи. Потрібно знімати пінку. Найсмачніший Джем готовий!