Закуска з баклажанів “частки”. Дуже смачно

Пропонуєм приготувати просту та дуже смачну закуску з баклажанів з начинкою із сирного сиру, волоських горіхів та в’ялених томатів. Поєднання інгредієнтів виходить незрівнянним. Така закуска завжди буде актуальна для сімейної вечері і для святкового столу. Частуйтесь!

Нам потрібно:

  • баклажан – 2 шт.
  • сир сирний – 250 гр.
  • горіхи волоські — 60 гр.
  • томати в’ялені – 100 гр.
  • часник – 2 зуб.
  • яйце куряче – 1 шт.
  • олія рослинна (для смаження) – 3-4 ст.л.

Покроковий рецепт приготування:

Баклажани добре помити. Розрізати на кружки завтовшки приблизно 6-7 мм. Щоб пішла зайва гіркота з баклажану, залити кружечки підсоленою водою та залишити на 20 хв. Потім воду злити. Обсушити кухлі на паперовому рушнику.

Далі вінчиком або вилкою збити яйце. Вмочити в яйці кожен шматочок баклажану. Далі обсмажити баклажани в олії з обох боків до золотистого кольору. Обсмажені баклажани складати на паперові серветки, щоб увібрала зайву олію.

Потім приготуємо начинку. Волоські горіхи помістити в блендер і подрібнити. До волоських горіхів додати сирний сир. Потім додати порізані в’ялені томати та часник, видавлений через прес. За бажанням додати порізаний кріп.

На кожний кружок баклажана покласти 1 ч. л. начинки. Скласти навпіл. Готово!

Не вдається скопіювати.