Швидкі ліниві пельмені на сковороді

Коли мало часу, мало продуктів чи просто хочеться різноманітності – рецепт ледачих пельменів на сковороді прийде на виручку!

Тісто:

  • вода тепла – 100 гр.
  • яйце – 1 шт.
  • борошно – 200 гр.
  • сіль – 0,5 ч. л.

Начинка:

  • м’ясо для фаршу – 500 гр.
  • цибуля – 150-200 гр.
  • вода крижана – 100 гр.
  • сіль (я додала 0,5 ч.л.)
  • чорний мелений перець
  • вершкове масло та рослинне масло
  • лавровий лист – 1 шт.
  • чорний перець – кілька горошин

Покроковий рецепт приготування:

На борошно додати сіль, яйце і теплу воду, замісити м’яке, податливе тісто. Для фаршу перемолоти на м’ясорубці м’ясо, цибулю. Додати сіль, спеції та холодну воду.

Тісто розкотити у прямокутник, викласти фарш по всій площі тіста, не доходячи до краю на 3-4 см. Згорнути у рулет. Нарізати на окремі шматочки.

Обсмажити «рулетики» на суміші рослинного і вершкового масел з обох боків.

Залити водою, не доходячи до краю рулетиків, додати лавровий лист і чорний перець горошком, накрити кришкою і проварити близько 20 хвилин.

Не вдається скопіювати.