Заливний пиріг з куркою та картоплею

Проста, рум’яна, ситна випічка із доступних продуктів! За годину у вас буде смачний повітряний пиріг із соковитою начинкою.

Для тесту:

  • борошно пшеничне – 130 гр.
  • сметана 20% – 200 гр.
  • майонез – 1 ст.л.
  • яйце – 4 шт.
  • сода – 0,5 ч.л.
  • лимонний сік.
  • сіль – 0,5 ч.л.

Для начинки:

  • філе куряче – 300 гр.
  • картопля – 2-3 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • сіль
  • перець

Покроковий рецепт приготування:

Замішуємо добре яйця і додаємо до них сметану, майонез, сіль. Соду гасимо лимонним соком і додаємо борошно. Все замішуємо в тісто.

У форму для випікання виливаємо половину тіста, викладаємо шар тонко нарізаної картоплі, солимо, потім шар тонко нарізаного курячого філе, солимо.

Ну і нарізану кільцями цибулю. Заливаємо тістом, що все залишилося, і прибираємо в духовку хвилин на 45-50 при температурі 180-200 градусів.

Але це не точно, духовки у всіх різні, тому потрібно дивитися. Ось і все. Дістаємо та їмо.

Не вдається скопіювати.