Проста, смачна та швидка у приготуванні свинина з грибами у сметанному соусі

Обсмажена до рум’яної скоринки, а потім тушкована в сметані свинина з печерицями – проста, смачна та швидка у приготуванні страва, яке має бути в арсеналі у кожної господині! М’ясо виходить ніжним, скибочки грибів ароматними та соковитими, а сметанний соус густим, із приємною кислинкою. Спробуйте!

Нам потрібно:

  • свинина – 700 гр.
  • гриби (шампіньйони) – 400 гр.
  • сметана – 300 гр.
  • вода – 50 мл.
  • гірчиця – 1-2 ч.л.
  • цибуля ріпчаста – 1-2 шт.
  • сіль
  • чорний перець

Покроковий рецепт приготування:

М’ясо добре вимити, обсушити та нарізати кубиками. Гриби – платівками. Цибуля – півкільцями.

Форму для запікання змастити олією перекласти туди м’ясо, гриби і цибулю, додати сіль і чорний перець за смаком, перемішати.

Закрити блюдо фольгою та поставити в духовку. Запікати при температурі 180 градусів приблизно 1:00. А поки м’ясо з грибами готується в духовці, приготуємо соус, для цього змішаємо сметану, гірчицю і воду.

Після того, як дістаємо блюдо з духовки, додаємо приготовлений соус, перемішуємо і відправляємо в духовку ще на 15-20 хвилин.

Не вдається скопіювати.