Оригінальний рецепт оладок з яблуками, який стане вашим основним
Всі ми звикли до оладок на кефірі або сметані, зазвичай це класичний рецепт про який знають усі гоподині. Однак, ми хочемо Вам запропонувати рецепт оладок з яблуками який Вам точно сподобається і зним впорається навіть новачок.
Необхідні інгредієнти:
- Яблука – 2-3 шт.
- Яйця – 2 шт.
- Дрібка солі
- Сметана – 3 ст. л.
- Цукор – 2-3 ст. л. або за смаком
- Розпушувач – 1 ч. л. (5-7 г)
- Борошно – 250 г
Покроковий рецепт приготування:
Першим ділом яблука потрібно помити, далі почистити від шкіри і натерти на великій терці.
Далі будемо замішувати тісто. Беремо терті яблука, додаємо яйця і дрібку солі, також потрібно додати цукор, але його кількісь залежить від того з чим будете подавати оладки, якщо з чимось солоденьким то 1 столової ложки вистачить, також на ваш смак можна додати корицю або ванілін і додаємо сметану.
Просіюємо борошно з розпушувачем і замішуємо досить густе тісто, адже ваші оладки після випікання опадуть, якщо тісто не буде густим. Тепер берем сковороду наливаємо олії і кладем туди тісто. Вогонь повинен бути трошки нижчий за середній і під накритою кришкою жарим 3-4 хвилини, після чого перевертаємо і готуємо з другої сторони до рум’яності вже без кришки.
Потрібно відмітити, що важливіше буде орієнтуватися по свохй плиті та сковороді, адже у кжної господині воно різне. Однак оладки завжди виходять смачними.