Обосмажте капусту за цим рецептом і всі, хто її скоштує будуть просити у вас або рецепт або добавки
Спробуйте приготувати білокачану капусту за цим рецептом і всі, хто її скоштує будуть просити у вас або рецепт або добавки.
В цьому рецепті немає нічого складного, також цей рецепт не є затратним на рахунок бюджету.
Найкраще підходить вершкове масло, без якого складно домогтися тонкого аромату та приємного смаку від овочів. Якщо вас турбує клорійність цієї страви, то одразу хочемо повідомити, що вона мало відрізняється від приготовленої на олії.
Якщо у вас стоїть питання економії, то можна використовувати суміш олії соняшникової та вершкового масла.
Радимо не накривати сковорідку піж час обсмажування, бо овочевий сік зробить капусту тушкованою а не смаженою. Також радимо солити страву в кінці коли вже приготуєте.
Обсмажуйте капусту на вогні трошки вище середнього але нів’якому разі не на максимальному, а низька температура буде тушкувати капусту а не смажити. Приблизно 15 хвилин капусту потрібно постійно перемішувати.
Ну і додати туди можна все, що вам блище до смаку, наприклад: фарш, гриби або обидва інгридієнти.