Смачний оселедець, який перетворюється на червону рибу

Із звичайного оселедця можна зробити просто неймовірну смакоту, яку Ви будете хотіти готувати знов і знов.

Ось що нам знадобиться:

  • оселедець (опціонально можна взяти і скумбрію, вийде точно не гірше) – 2 шт
  • цибуля – 5 шт

Для маринаду:

  • коріандр горошком – 30 шт.
  • чорний перець – 10-12 горошин
  • запашний перець – 10-12 горошин
  • суміш перців – 0,5ч.л
  • гвоздика – 1 шт
  • томатний соус – 4 ст.л
  • гірчиця – 1 ч.л
  • натуральний мед – 1 ст.л
  • яблучний оцет – 60 мл.
  • соняшникова олія – 120 мл.

Оселедець (скумбрію) потрібно обробити на філе або можна взяти одразу готове, нарізаємо його невеликими шматочками 2 см. Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями.

Щоб приготувати маринад, у глибокий сотейник покладіть сіль, перець, коріандр, мед, томатну пасту і гірчицю, додаємо оцет і олію, ставимо на вогонь, важливо постіно помішувати і так потрібно довести до кипіння. Знімаємо з вогню і даємо охолонути до кімнатної температури.

Далі дно посуди заповнюємо нарізаним оселедцем і цебулею та заливаємо маринадо, накривши кришкою залишаємо на ніч.

Не вдається скопіювати.