Потрібно позбавити Путіна сподівань “заморозити війну” в Україні, – Блінкен

Кремель мріє, що російська армія відпочине зимою від війни, адже сподівається заморозити війну в Україні. І Знаєте де в чому вони правиі, російські війска будуть відпочивати і ЗСУ їм допоможуть.

“Атаки Росії проти українського цивільного населення є ще однією демонстрацією того, що президент Путін не зацікавлений у змістовній дипломатії. Щоб підірвати незалежність України, він буде намагатися примусити Україну до заморожування конфлікту, фіксуючи свої “здобутки”, надаючи відпочинок та поповнюючи свої війська, а потім у певний момент атакуватиме знову. Ця тактика не може вести до справедливого та тривалого миру. Президент Путін має бути позбавлений сподівань, що може досягти успіху у цьому”, – наголосив держсекретар США, пише Цензор.НЕТ.

Він погодився із позицією президента України Володимира Зеленського, що єдиним шляхом для завершення російської агресивної війни та досягнення справедливого і тривалого миру є дипломатія. При цьому спільна відповідь союзників та партнерів НАТО надала Україні нового імпульсу на полі бою, що дозволяє створити найкращі для Києва умови за столом переговорів у майбутньому.