Пишні оладки з яблуками із тіста на кефірі без дріжджів. Найпростіший рецепт
Дуже простий рецепт приготування пишних оладок із тіста на кефірі з додаванням соковитих яблук. Легко, просто та смачно!
Продукти для приготування:
- яйця 2 шт.
- щіпка солі
- цукор 2-3 стіл. ложки
- кефір 500 мл
- пшеничне борошно 450 г
- сода 1 чайна ложка без гірки
- яблука 2 шт.
- олія для смаження
В об’ємний посуд розбийте яйця, додайте сіль, цукор і добре перемішайте. Потім влийте теплий кефір (його можна підігріти в мікрохвильовій печі або на плиті).
У кефірно-яєчну масу поступово просійте борошно, добре перемішайте всі інгредієнти між собою і замісіть необхідне по консистенції однорідне тісто.
У тісто додайте натерті на великій тертці очищені яблука.
Наприкінці, в готове тісто, всипте харчову соду і швидко перемішайте. Тісто збільшиться в обсязі та стане пишніше.
Смажте оладки на добре розігрітій сковороді з олією, викладаючи тісто столовою ложкою.
Приготуйте для себе і рідних пишні, ніжні оладки із соковитими яблуками із бездрожжевого тіста! З медом та гарячим чаєм-це дуже смачно!