Такі млинці з куркою та грибами завжди готую про запас, адже ніколи не залишаються, з’їдають все
Ідеальний сніданок або перекус – це млинці з начинкою. Це і смачно, і ситно водночас. Млинці виходять ніжні, м’які та дуже апетитні. Звичайно, знадобиться деякий час на їхнє приготування, але домашні млинці не зрівняються за смаком та якістю з магазинними напівфабрикатами.
Для приготування потрібно
для млинців
- яйця 3 шт.
- цукор 1 ст. ложка
- сіль 0,5 ч. ложки
- молоко 500 мл
- борошно 300 г (+ 2-3 стол. ложки)
- олія 3 ст. ложки
для начинки
- куряче філе 500 г
- печериці 400 г
- цибуля
- сіль за смаком
Тісто для млинців я готую на молоці. У чашу розбиваю яйця, додаю сіль, цукор перемішую віночком. Потім вливаю половину теплого молока, додаю все борошно, перемішую. Потім вливаю молоко, що залишилося і ретельно перемішую, щоб не було грудочок. Вливаю олію і залишаю тісто на 15-20 хвилин.
Випікаю млинці звичайним способом із двох сторін. Сковороду за необхідності змащую олією.
Для начинки дрібнонарізані печериці обсмажую на сковороді з додаванням олії до випарювання рідини. Потім до грибів додаю цибулю, сіль і доводжу до повної готовності.
Заздалегідь відварену курячу грудку прокручую через м’ясорубку. Звісно, можна використовувати будь-які частини курки. З’єдную м’ясо з обсмаженими грибами. Додаю трохи бульйону, в якому варилося м’ясо, щоб фарш не був сухим.
З одного краю млинця викладаю столову ложку начинки.
Загортаю конвертиком та скручую.
Млинці можна скласти в контейнер і забрати в морозилку. При необхідності дістати і обсмажити на сковороді або просто розігріти в мікрохвильовій печі.
Дуже смачно зі сметаною! Готуйте із задоволенням, приємного апетиту!