Сподобається навіть тим, хто не любить чи не звик їсти баклажани. Завдяки простоті приготування та неперевершеному смаку
Смачно! Сподобається навіть тим, хто не любить чи не звик їсти баклажани. Дуже радимо приготувати!
Баклажани наріжте кільцями, присоліть та залиште на 20-30 хвилин
Потім кружальця баклажанів промийте під проточною водою, злегка відтисніть і обсмажте на олії
Фарш добре перемішайте з дрібнонарізаною цибулею, чорним меленим, перцем і сіллю
Фарш розподіліть тонким шаром за формою, змащеною олією
Зверху обсмажені баклажани, свіжі помідори та дрібно нарізаний часник. У духовку за 175-180 градусів на 20 хвилин
Через 20 хвилин вийміть з духовки, посипте сиром і відправте ще в духовку хвилин на 10.
Готову страву посипте дрібно нарізаною кінзою. Це дуже смачно! Готуйте із задоволенням, приємного апетиту!