Суп, який ідеально підходить для холодного та морозного часу! Ситний, зігріваючий та дуже смачний

Суп, який ідеально підходить для холодного та морозного часу! Ситний, зігріваючий та дуже смачний! Прийшов з холодної вогкої вулиці, навернув тарілочку і добре!

Інгредієнти:

  • Свинина (у мене грудинка) – 600 г.
  • Копчена ковбаса – 200 г. (можна взяти будь-які копченості)
  • Картопля – 600 г.
  • Плавлений вершковий сир – 400 г.
  • Морква – 350 г.
  • цибуля – 250-270 р.
  • Морква – 350 г.
  • запашний перець – 3 шт.
  • лавровий лист – 1 шт.
  • хмелі-сунелі – 1 ст.л.
  • Сіль
  • Чорний перець
  • вода – 2-2,5 л.
  • Кріп середній пучок
  • Часник – 3-4 зубчики

Спосіб приготування:

Беремо свинячу грудинку, ріжемо на середні шматочки і обсмажуємо на сильному вогні до гарної рум’яної скоринки. Обсмажене м’ясо перекладаємо в каструлю, закладаємо лаврушку, запашний перець, приправу хмелі-сунелі, вливаємо воду і варимо з моменту закипання рівно 40 хвилин.

Окремо у сковороді обсмажуємо до золотистості цибулю кубиком, потім додаємо моркву (теж кубиком) та обсмажуємо все разом 3-4 хвилини.

Зажарку, до речі, робимо в тій же сковороді, де обсмажувалося м’ясо. Через 40 хвилин закладаємо в каструлю картоплю та готову зажарку.

Після картоплі відразу ж відправляємо в каструлю будь-які копченості (у нас копчені ковбаски), також закладаємо вершковий сир, солимо, перчимо і варимо з моменту закипання приблизно 15-20 хвилин до готовності картоплі. Наприкінці відправляємо в каструлю рубаний кріп з часником, перемішуємо і прибираємо з вогню.

Приємного апетиту! Готуйте та пробуйте із задоволенням!