Гарячі бутерброти на дві сторони за особливим рецептом. Таких смачних бутербродів ви ще не їли
Незвичайні гарячі бутерброди без сиру та ковбаси! Начинка соковита та дуже смачна! Підійдуть такі бутерброди на будь-який випадок!
Бутерброди подвійно смачні, адже начинки багато і вона відразу з двох сторін! Часу на начинку піде від сили 10 хвилин, а в готовому вигляді вона не кришиться, не розвалюється і не сповзає. Також можна зробити відразу більше, 3 дні зберігати в холодильнику і смажити такі бутербродики до сніданку або на перекус.
Інгредієнти:
- Батон
- Куряче філе – 350 г.
- цибуля – 1 шт.
- Морква – 1 шт. (80 р.)
- Кріп
- яйця – 2 шт.
- Майонез – 3 ст.л.
- Борошно – 3 ст.л.
- Сушений часник – 0,5 ч.л.
- Сіль
- Чорний перець
- Рослинна олія для смаження
Спосіб приготування:
Куряче філе ріжемо дрібним кубиком, перекладаємо в будь-яку зручну ємність для змішування і додаємо рубану цибулю.
Туди ж відправляємо терту на дрібній терці моркву та гарний пучок рубаного кропу.
Вбиваємо яйця, всипаємо сіль, перець та сушений часник. Додаємо майонез, борошно та ретельно все перемішуємо до однорідності.
Нагадуємо, готову масу можна зберігати у холодильнику до трьох днів.
Намазуємо начинку на хліб викладаємо на розігріту сковороду з олією і смажимо 4 хвилини.
Поки смажиться одна сторона, викладаємо начинку на іншу, потім перевертаємо і смажимо ще 4 хвилини до готовності.
Готові бутерброди вкладаємо на паперовий рушник, щоб забрати зайву олію і, після, можна відразу подавати до столу!
Бутерброди виходять смачні та дуже ситні.