Зручно та смачно. Простий, перевірений та вдалий рецепт усіма улюблених сочників із сиром

Сьогодні готуємо сочники, це перевірений та улюблений рецепт швидкої випічки до чаю. Тільки уявіть, що зараз ви читаєте статтю, а вже за годину у вас на кухні будуть остигати ароматні сочники.

РЕЦЕПТ:

Сочники з Творогом (12 шт)

Тісто:

  • 350 гр. борошна
  • 100 гр. цукру
  • 1 яйце
  • 100 гр. сметани 15-20%
  • 90 гр. вершкового масла
  • 1/4 ч. л. соди
  • 1/4 ч. л. солі

Сирна начинка:

  • 300 гр. сиру (9%)
  • 1 білок (жовток для змащування)
  • 20 гр. борошна (1 ст.л. з гіркою)
  • 20…40 гр цукру (1…2 ст.л.)
  • 30 гр. сметани 15-20% (1 ст.л.)
  • 8 гр. ванільного цукру

Тісто:

Соду змішуємо з борошном. Просіюємо в миску. Перекладаємо масло, порізане кубиком.

Кінчиками пальців перетираємо в крихти.

В окремій мисці з’єднуємо яйце, сметану, сіль та цукор.

Перемішуємо, щоб цукор розчинився. Вливаємо у крихту.

Замішуємо тісто. Вимішувати його не потрібно, просто зібрати в грудку.

Роділяємо тісто на 12 шматочків, по 55-57 г.

Робимо кульки, накриваємо і поки що прибираємо в холодильник.

Тепер начинка:

До сиру всипаємо цукор, ванільний цукор, сметану та білок. Жовток залишаємо для змащування сочників.

Перемішуємо. Наприкінці всипаємо борошно. Ще раз добре перемішуємо.

З холодильника дістаємо по шматочку тіста і розкачуємо в овальний шар завтовшки приблизно 5 мм.

На одну половину кладемо 1 ст.л начинки, розрівнююємо не доходячи до краю.

Прикриваємо другою половиною тіста.

Так потрібно сформувати усі 12 сочників. Викладаємо їх на лист з пергаментним папером.

Змащуємо жовтком.

Випікати сочники потрібно в попередньо розігрітій духовці при 220 ° С – 15 … 20 хвилин до рум’яності.

Готові сочники залишаю трохи охолонути і можна заварювати чай)

Дуже ніжні! Соковита начинка, тісто м’яке, трохи кришиться, а по краях хрумтить. Зручно, швидко та смачно!

Не вдається скопіювати.