Тепер сирники на сніданок готую тільки так, простий рецепт сирників, які виходять у всіх

Приготування цих сирників зазвичай починаємо у вечері. Дуже зручно, тому що вранці потрібно лише сформувати та посмажити.

Інгредіянти для сирників (12 шт):

  • 400 гр. сиру 9%
  • 1 яйце
  • 2 ст. цукру
  • 50 гр. манки або 3,5 ст.
  • щіпка солі (за бажанням)

Із сиром є два варіанти, перший – купити сир у брикеті, він однорідний. Другий варіант, крупнозернистий сир, наприклад, фермерський або домашній, його потрібно протерти через сито. Чим жирніший сир, тим ніжніші сирники.

До сиру всипаємо цукор, і за бажанням щіпку солі, можна ще трохи ванільного цукру.

Додаємо яйце та манку. Добре перемішуємо.

Сирну масу накриважємо плівкою або кришкою, і прибираємо в холодильник на ніч.

Наступного дня дошку щедро присипаємо мукою (можна ще рисовою або кукурудзяною), набираємо по 1 ст.л. сирної маси та формуємо кульки.

Кульки щедро обвалюємо в муці і формуємо сирники.

Ми формуємо за допомогою ножа, можна склянкою. Як вам зручніше.

Формуємо і смажємо по 6 штук, всього виходить по 12 сирників.

Смажити можна на соняшниковій рафінованій олії, соняшникову + вершкове, кокосове, або будь-яку рослинну рафіновану олію. Якщо у вас погана сковорода і до неї все прилипає, застелите пергаментним папером і смажте так.

Якщо у вас індукційна плита, жарити можна на 5 режимі з 9, або середній вогонь.

Не вдається скопіювати.