Тепер сирники на сніданок готую тільки так, простий рецепт сирників, які виходять у всіх
Приготування цих сирників зазвичай починаємо у вечері. Дуже зручно, тому що вранці потрібно лише сформувати та посмажити.
Інгредіянти для сирників (12 шт):
- 400 гр. сиру 9%
- 1 яйце
- 2 ст. цукру
- 50 гр. манки або 3,5 ст.
- щіпка солі (за бажанням)
Із сиром є два варіанти, перший – купити сир у брикеті, він однорідний. Другий варіант, крупнозернистий сир, наприклад, фермерський або домашній, його потрібно протерти через сито. Чим жирніший сир, тим ніжніші сирники.
До сиру всипаємо цукор, і за бажанням щіпку солі, можна ще трохи ванільного цукру.
Додаємо яйце та манку. Добре перемішуємо.
Сирну масу накриважємо плівкою або кришкою, і прибираємо в холодильник на ніч.
Наступного дня дошку щедро присипаємо мукою (можна ще рисовою або кукурудзяною), набираємо по 1 ст.л. сирної маси та формуємо кульки.
Кульки щедро обвалюємо в муці і формуємо сирники.
Ми формуємо за допомогою ножа, можна склянкою. Як вам зручніше.
Формуємо і смажємо по 6 штук, всього виходить по 12 сирників.
Смажити можна на соняшниковій рафінованій олії, соняшникову + вершкове, кокосове, або будь-яку рослинну рафіновану олію. Якщо у вас погана сковорода і до неї все прилипає, застелите пергаментним папером і смажте так.
Якщо у вас індукційна плита, жарити можна на 5 режимі з 9, або середній вогонь.