Вечеря, яку люблять всі. Тут всього лише три інгредієнти, які знайдуться на вашій кухні точно

Вечеря, яку люблять всі. Тут всього лише три інгредієнти, які знайдуться на вашій кухні точно. Дуже апетитна виходить курочка! Люблю не лише м’ясо, а й соус, у якому воно готувалося.

Ідея для вечері чи обіду: із 3-х інгредієнтів у сковороді на кожен день. Рецепт, який неможливо зіпсувати.

Рецепт:

  • Стегенця – 1 кг
  • Морква – 2шт (300г)
  • Цибуля – 2шт (200г)
  • Рослинна олія – 4ст.л.
  • Сіль – 1ч.л
  • Цукор – 1ч.л.
  • Чорний перець – за смаком
  • Лавровий лист – за бажанням
  • Вода – 600 мл

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Морква середні 2 штуки, за вагою 300 г поріжемо соломкою. Цибулю 200 г поріжемо кубиками. Беремо сотейник, на дно наливаємо олію, приблизно 4ст.л. кладемо цибулю, відразу моркву і додаємо сіль 1ч. та 1ч.л. цукру. Все перемішуємо та обсмажуємо під кришкою на сильному вогні.

До речі, завдяки додаванню цукру, готове блюдо в процесі гасіння, набуде карамельного відтінку. Тепер кладемо стегенця 1 кг, обсмажуємо їх із двох сторін по 1,5 хвилини. Потрібно, щоб вони схопилися, то в них вся соковитість залишиться всередині.

Тепер заливаємо водою 600 мл. Закриваємо кришкою і залишаємо на невеликому вогні 1,5 години.

За цей час рідина випарується і утворюється смачний соус. Сама курочка просто неймовірна на смак. Подаємо з будь-яким гарніром. До речі, цей рецепт можна щоразу доповнювати, наприклад, додати гриби в кінці гасіння, або сметану.