Ось це саме те, що треба мати у своїй кухонній книзі. Дуже швидко та головне смачно. Люблять і дорослі, і діти
Швидка вечеря на кожен день. Усе склали, перемішали ложкою та в духовку! Дуже швидко та головне смачно. Люблять і дорослі, і діти. Підійде будь-яка риба.
Інгредієнти:
- Рибне філе -800гр.
- Рис -50-100гр.
- яйця -4 шт.
- Сметана -100гр.
- Цибуля -1шт.
- Перець чорний – за смаком
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Рибне філе пропустимо через м’ясорубку. Рис добре промиємо і відваримо до готовності, трохи підсолимо воду.
Цибулину поріжемо, на сковороду наливаємо трохи олії і обсмажимо цибулю, за бажанням цибулю можна не обсмажувати. Яйця змішаємо із щіпкою солі.
У миску кладемо фарш, додаємо цибулю, рис, сіль і перемішуємо, додаємо сметану та вливаємо яйця. Перемішуємо.
Деко змащуємо олією. Кладемо рибний фарш, зверху за бажанням змащуємо сметаною та запікаємо в духовці до готовності при 180 градусах 35-40 хвилин. І залишаємо постояти хвилин 10, щоб увібрався сік, що виділився.
Тепер витягаємо з форми, розрізаємо на порційні шматочки і подаємо до гарячого столу.