Ось це саме те, що треба мати у своїй кухонній книзі. Дуже швидко та головне смачно. Люблять і дорослі, і діти

Швидка вечеря на кожен день. Усе склали, перемішали ложкою та в духовку! Дуже швидко та головне смачно. Люблять і дорослі, і діти. Підійде будь-яка риба.

Інгредієнти:

  • Рибне філе -800гр.
  • Рис -50-100гр.
  • яйця -4 шт.
  • Сметана -100гр.
  • Цибуля -1шт.
  • Перець чорний – за смаком

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Рибне філе пропустимо через м’ясорубку. Рис добре промиємо і відваримо до готовності, трохи підсолимо воду.

Цибулину поріжемо, на сковороду наливаємо трохи олії і обсмажимо цибулю, за бажанням цибулю можна не обсмажувати. Яйця змішаємо із щіпкою солі.
У миску кладемо фарш, додаємо цибулю, рис, сіль і перемішуємо, додаємо сметану та вливаємо яйця. Перемішуємо.

Деко змащуємо олією. Кладемо рибний фарш, зверху за бажанням змащуємо сметаною та запікаємо в духовці до готовності при 180 градусах 35-40 хвилин. І залишаємо постояти хвилин 10, щоб увібрався сік, що виділився.

Тепер витягаємо з форми, розрізаємо на порційні шматочки і подаємо до гарячого столу.