Тепер сирники готую тільки так, у духовці, і біля сковороди стояти не треба, а головне швидко і нічого не розпадається
Готуються вони дуже просто, нічого не потрібно ліпити і не боятися, що сирники розпадуться під час смаження. Усе змішали, розклали по формах для кексів та духовку.
Інгредієнти:
- Сир – 200 гр
- Цукор – 2-3 ст.л
- Сметана – 150 грн.
- Яйце – 2 шт.
- Манна крупа – 3 ст.л
- Вершкове масло – 30 гр.
- Розпушувач – 1 ч.л.
- Ванілін – до смаку,
- Сіль – 1/3 ч.л.
Спосіб приготування:
Сир добре розминаємо вилкою.
Змішаємо всі сухі інгредієнти: манна крупа, сіль, розпушувач, цукор, ванілін.
Тепер до сиру розбиваємо яйця, додаємо сметану, розтоплену олію, що остигнула, і додаємо суху суміш.
Залишимо на хвилин 5-10 для того, щоб манна крупа набухла.
Розкладаємо по формах і випікаємо в духовці при 180 градусах 20-30 хвилин.
Гарячі виймаємо з форми та подаємо зі сметаною до столу.