Яблучне печево яке завжди готую великими порціями а минається моментально
Ну дуже смачне яблучне печиво: Замість яблук можна натерти моркву та додаємо родзинки. Вигідно та багато…
Інгредієнти
- масло вершкове – 100г
- цукор – 150г
- яйця – 3шт
- яблука – 3шт
- волоські горіхи – 100г
- кориця – 1/2 – 1ч.л. (за бажанням)
- борошно – 350 г
- розпушувач – 2ч.л. (12г)
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Для початку все підготуємо.
Яблука 3 середніх очистимо і натріть на тертці, горіхи 100 грам проб’ємо блендером (не дуже дрібно), або краще порубайте ножем або поламайте їх тачалкою.
У миску кладемо м’яке масло 100гр, додамо цукор 150 грам і перемішаємо, тепер додамо 3 яйця, перемішувати міксером не обов’язково можна обійтися ложкою. Не забуваємо додати дрібку солі. Тепер додамо яблука, перемішаємо, додамо горіхи та ще раз перемішаємо.
Тепер додаємо корицю до смаку, ми додаємо половину ч. л. ще раз перемішуємо. Не любите корицю – просто її не додавайте. Відміряємо 350 г борошна додамо розпушувач 2ч.л. та перемішаємо. Додамо борошно з розпушувачем у тісто, замішуємо тісто. Тісто виходить липке.
Формуємо печиво за допомогою двох ложок або можна формувати мокрими руками як Вам зручно.
Випікаємо при 180 градусах 20-25 хвилин.
Дістаємо печиво, даємо йому повністю охолонути і подаємо до столу.