Пиріг «Ледарський» . Готується така смакота досить просто а виходить не гірше піци
Готується просто, швидко, у ньому виходить багато соковитої начинки та мало тіста. Дуже смачно, а головне швидко.
Інгредієнти:
- листкове тісто – 200г
- гриби – 200-300г
- цибулина -1шт
- сіль-за смаком
- чорний перець – за смаком
- сир плавлений -100г
- сир твердий -150г
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Отже, спочатку займемося начинкою. Цибулину поріжемо кубиками, свіжі печериці 300 грам поріжемо кубиками.
Беремо сковороду наливаємо трохи олії, кладемо цибулю і обсмажуємо до напівпрозорості, додаємо гриби і смажимо до випаровування рідини, тепер додаємо сіль за смаком і чорний перець і додаємо плавлений сир 100гр, можна взяти грибний, ми беремо вершковий. Як сир розтопиться, знімаємо з вогню.
Тепер дамо начинці трохи охолонути.
Беремо листкове тісто, у нас дріжджове в пачці 2 пластинки вагою по 200 г кожна, беремо 1 пласт тіста і розкочуємо в прямокутник.
Робимо бордюри. Тепер кладемо грибну начинку, розподіляємо рівномірно.
Сир на смак у мене 150 грам натрімо на великій тертці, посипаємо пиріг.
Край за бажанням змащуємо яйцем.
Ставимо в розігріту духовку і випікаємо при 200 градусах 15 хвилин або орієнтуйтеся по духовці. Готовий пиріг дістаємо та розрізаємо на порційні шматочки.