Готується ця страва максимально швидко і виходить максимально смачно

Курячі грудки з сиром в духовці. Приготуйте і Ви будете просто закохані у цю страву! Готується все максимально просто та швидко, а результат приємно тішить.

Інгредієнти:

  • Куряча грудка -500-600гр.
  • Цибулина -1шт.
  • Сир твердий -200гр.
  • Сметана -2ст.л
  • Плавлений сир -1ст.л
  • Сіль -1/2ч.л.
  • Чорний перець – за смаком
  • Рослинна олія -1-2ст.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Велику або дві невеликі цибулини наріжемо тонкими півкільцями.

Сир твердий натріть на великій тертці, відкладемо сир приблизно 50 грам для посипання верху.

Сир, що залишився, кладемо в миску і додаємо 2ст.л. сметани та 1ст.л. плавленого сиру, у нас класичний без добавок. Можна плавлений сир не додавати, але тоді буде потрібно сметани ще 1-2ст.л. Перемішуємо.

Курячі грудки вагою 500-600 г розріжемо шматочками. Відповідний лист змащуємо рослинним маслом, кладемо половину курки, посипаємо сіллю, чорним перцем, кладемо половину сиру, посипаємо половиною цибулі.

Тепер кладемо другу половину м’яса, посипаємо сіллю, перцем, кладемо цибулю, що залишилася, і поливаємо рослинною олією 1-2ст.л. Розподіляємо сир і зверху посипаємо тертим сиром.

Закриваємо фольгою та ставимо у розігріту духовку. Готуємо за 200 градусів 30 хвилин, знімаємо фольгу і готуємо ще 15-20 хвилин, до апетитного золотистого кольору.

Не вдається скопіювати.