Дуже просте у приготуванні печиво яке готується з простих інгредієнтів. Радимо готувати подвійну порцію

ПІСНЕ, виходить розсипчасте, підходить до чаю або кави. Чи не простіше тим смачніше! Один недолік – МАЛО! Раджу готувати подвійну порцію, не пошкодуєте…

Інгредієнти:

  • Борошно -200гр.
  • Крохмаль -70гр.
  • Вода -100мол.
  • Рослинна олія -70мл.
  • Цукор -2ст. (+ 2-3ст.л. -для посипання)
  • Сіль -1/3ч.л
  • Розпушувач -1ч.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Відміряємо 200 г борошна, додаємо 70 г крохмалю будь-якого, у нас картопляний, кладемо 1ч.л. розпушувача. Додаємо 1/3ч.л. солі, 2ст. цукру та перемішуємо. Вливаємо 70 мл олії, 100 мл води.

Замішуємо тісто, якщо тісто погано збиратиметься в одну кулю, потрібно додати ще трохи води. Тісто виходить м’яке, до рук не липне, еластичне.

Тісто готове. Розкочуємо його в прямокутний пласт завтовшки 5-10 мм. Зверху посипаємо цукром та розрізаємо на квадратики.

Кладемо на лист застелений папером для випічки, ставимо в розігріту духовку і випікаємо 15 хвилин при 190 градусах.

Не вдається скопіювати.