Завжди виходить м’яким і завжди пропікається ідеально. А готується “простіше простого”
Найпростіший пиріг на кефірі з додаванням манки. Завжди виходить м’яким і завжди пропікається ідеально, що важливо. Процес приготування настільки простий, що простіше не вигадати. Усе склали в миску, перемішали і готове тісто. Звідси і назва пирога “Простіший”.
Інгредієнти:
- Кефір – 250 мл. (1 склянка)
- Манна крупа – 200 гр. (1 склянка)
- Цукор -200 гр. (1 склянка)
- Борошно -140 гр. (1 склянка)
- Рослинна олія -100 мл. (1/2 склянки)
- Розпушувач -1 ч.л.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Відміряємо 140 г борошна, додаємо 1 ч.л. розпушувача та перемішуємо.
У миску вливаємо 250 мл кефіру, 200 г манної крупи, 200 г цукру, ванільний цукор, 100 мл рослинної олії.
Перемішуємо і тепер поступово додаємо борошно з розпушувачем, тісто готове. Беремо відповідну форму у мене 19 см на 19 см.
Поступово розподіляємо тісто. Ставимо в розігріту духовку і випікаємо при 180 градусах 40 хвилин до готовності або орієнтуйтеся по своїй духовці.
Виймаємо пиріг із духовки, даємо йому охолонути і розрізаємо на порційні шматочки.