Спробувала нову м’ясну начинку і не втрималася, вирішила поділитись з Вами. Готуються дуже просто
Такі млинці можна навіть як подати закуску, дуже смачно. І готуються просто, дивіться самі. Ще одна начинка для млинців Вам у скарбничку та рецепт млинців “Магія трьох”, які вийдуть у Вас, якщо навіть печете вперше.
Тісто на млинці:
- яйця – 3шт
- цукор – 2-3ст.л.
- сіль – 1/2ч.л.
- борошно – 1ст
- молоко – 1ст
- вода окріп – 1ст
Для начинки:
- фарш – 300 г
- морква по-корейськи – 200 г
- сіль – 1/2ч.л.
- цибулина – 1шт
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Отже, приготуємо млинці, до речі, млинці можете приготувати за будь-яким улюбленим рецептом, ми пропонуємо такий варіант млинців “Магія трьох”, які вийдуть у Вас, якщо навіть печете вперше.
У миску розбиваємо 3 яйця, додаємо половину ч. л солі, 1ст л цукру, якщо печу не для фарширування додаю 3ст.л. Тепер беремо три однакові склянки або кухлі, в один кладемо борошно, в інший наливаємо молоко, а в третій наливаємо окріп, щойно з чайника, що закипіло.
Додаємо молоко і борошно і перемішуємо віночком, щоб не було грудочок, і відразу вливаємо окріп. Тепер додаємо 3ст л олії. Тісто готове, даємо йому постояти 10 хвилин і приступаємо до випічки.
Тепер приготуємо найсмачнішу начинку. Цибулину поріжемо кубиками, беремо сковорідку, наливаємо рослинне мало, кладемо цибулю і обсмажуємо до напівпрозорості, додаємо 300 грам фаршу і обсмажуємо до готовності та золотистості фаршу, додаємо половину ч. л. солі та 200 грам моркви по-корейськи.
Перемішуємо та знімаємо з вогню, начинка готова. Тепер переходимо до фарширування. На край кладемо начинку та загортаємо. Можна подавати до столу, а можна обсмажити на сковорідці.