Ну і як тут встояти… Таку смакоту готувати дуже просто одразу з начинкою на сковороді

Сьогодні до Вас із рецептом оладок із сиром, покажемо як зробити відразу з начинкою на сковороді. Ще один рецепт як нагодувати сім’ю сиром, щоб порадувати дітей та дорослих. Виходять дуже ніжними та смачними, чудово підходять для сніданку або перекушування.

Інгредієнти:

  • молоко – 500 мл
  • борошно – 250 г
  • яйце – 1шт
  • цукор – 1ст.л.
  • розпушувач – 1ч.л
  • сіль – 1/3ч.л.

Для начинки:

  • сир – 200 г
  • цукор – 2ст.л.
  • сметана – 2ст.л.
  • ванілін – за смаком

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Приготуємо тісто в миску, розбиваємо 1 яйце, додаємо сіль половину ч. л. цукор 1ст.л., перемішуємо вінчиком. Відміряємо 250 г борошна додамо до борошна 1ч.л. розпушувача. Обов’язково борошно з розпушувачем потрібно перемішати, найкраще зробити вінчиком.

Відміряємо 500 мл молока, вливаємо частину в тісто тепер додаємо борошно з розпушувачем, перемішуємо щоб не було грудочок, потім вливаємо молоко, що залишилося. Додаємо 1ч. рослинної олії. Тісто по густоті має бути густішим ніж на млинці, але не таким густим як на оладки. Залишаємо убік.

Відміряємо 200 г сиру, додамо 1-2ст.л. цукру, ванілін та 2ст.л сметани, пробиваємо блендером. Начинка готова.

Беремо сковороду, розігріваємо, наливаємо на середину сковороди половину половника, сковороду не чіпаємо, тісто розпливеться як треба. Готуємо на середньому вогні, як нижня сторона зарум’яниться, а верхня сторона буде однорідна, кладемо на один бік начинку сиру, розподіляємо і закриваємо другою стороною. Готуємо ще секунд 10 з одного боку та 10 з іншого знімаємо.

Печемо наступний, ми щоб прискорити процес печем відразу на двох сковорідках. Буває таке низ вже зарум’янився а верх ні, просто перевертаєте на пару секунд і назад і тепер кладемо начинку та закриваємо. Можна знімати.

Готові оладки з сиром подаємо до столу до сніданку з чаєм, можна ще доповнити сметаною або згущеним молоком або варенням, все на Ваш розсуд.