Підкорить всіх любителів смачно поїсти! М’ясні рулетики у сметано-часниковому соусі

Безпрограшне святкове гаряче! Підкорить всіх любителів смачно поїсти! М’ясні рулетики у сметано-часниковому соусі. Якщо хочете, що-небудь приготувати смачненьке на святкову або сімейну вечерю, то цей рецепт те, що Вам потрібно.

Рецепт М’ясні рулетики у соусі:

  • Філе свинини -900гр.
  • Сіль -1ч.л
  • Чорний перець – за смаком
  • Сік лимона – за бажанням
  • сир -100-150гр.

Для начинки:

  • Вершкове масло -50 гр.
  • Зелень-за смаком
  • Часник -4зуб.

Для соусу:

  • Вода -250мол.
  • Сіль -1/3ч.л
  • Часник -3-4 зуби.
  • Сметана -3ст.л
  • Борошно -1ч. (за бажанням)

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Для таких рулетиків чудово підходить і куряча грудка, ми сьогодні готуємо зі свинини. Нарізаємо м’ясо на пластинки завтовшки приблизно 5мм. М’ясо добре відбиваємо із двох сторін, солимо, перчимо з двох сторін. У нас йде приблизно 1ч.л солі, за бажанням можна збризкати соком лимона. м’ясо відставимо убік.

Зелень кропу і петрушки дрібно поріжемо, додамо розм’якшене вершкове масло, додамо подрібнений часник, перемішуємо, готова начинка.

Твердий сир, у мене Російський, наріжемо на брусочки. Беремо підготовлений пластик м’яса, змащуємо олією із зеленню, кладемо 1-2 брусочки із сиром і загортаємо в рулетик, закріплюємо дерев’яною шпажкою, і так проробимо з усіма м’ясними заготовками. Можна такі заготовки покласти на лист і запекти в духовці при 200 градусах, 30-35 хвилин до готовності. Ми пропонуємо приготувати із соусом.

Обвалюємо підготовлені рулетики в борошні. На сковороду наливаємо трохи олії та обсмажуємо рулетики з усіх боків до золотистого кольору на великому вогні. Шпажки тепер можна забрати.

Приготуємо заливку.

У миску вливаємо воду, додаємо сметану, перемішуємо віночком, додаємо подрібнений часник і ще раз перемішуємо.

На суху сковороду кладемо обсмажені рулетики, заливаємо соусом, закриваємо кришкою та тушкуємо на невеликому вогні до готовності хвилин 40-50. У процесі приготування рулетики перевертаємо і, якщо потрібно, доливаємо води. За 5 хвилин до готовності ми додали 1ч.л борошна, розведену в невеликій кількості води, щоб соус став густішим. Можна упустити цей етап, і так буде смачно.

Подавати як гарячу закуску, або з гарніром, ароматні та дуже смачні. Якщо готуватимете з курячої грудки, тоді тушкувати їх у соусі буде достатньо 15 хвилин.