Готуйте одразу 2-3 порції такого м’яса. Навіть яловичина тане в роті!

Ніжне м’ясо, що тане в соусі, нам воно не набридає ніколи! М’ясо виходить таке м’яке та ніжне, лише варто на нього тільки натиснути і воно розсипається.

Інгредієнти:

  • М’ясо яловичини -500 гр.
  • Печериці -250гр.
  • Цибуля -2шт.
  • Часник -2-3зуб
  • Сіль -1ч.л
  • Чорний перець-за смаком
  • Томати у власному соку -300гр.
  • Або томатна паста -1-2ст.л
  • Рослинна олія -3-4ст.л.л
  • Вода -500мол.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Сьогодні ми робимо рецепт на 1 порцію. М’ясо яловичини 500 г розріжемо кубиками. Можна м’ясо будь-яке на Ваш розсуд. 2 великі цибулини розріжемо чверть кільцями.

Печериці 250 г розріжемо пластинками. У каструлю наливаємо олію 3-4ст.л. і обсмажимо цибулю до напівпрозорості, тепер додаємо м’ясо. Перемішуємо з цибулею, смажимо 2-3 хвилини з цибулею. Щоб м’ясо змінило колір та з’явилася рідина.

Тепер відразу додаємо печериці, 300 г томати у власному соку, можна замінити на 1-2ст.л. томатної пасти, розведеної у воді. 1 неповну ч. л. солі, чорний мелений перець.

Перемішуємо, додаємо 2-3 зубчики часнику. Вливаємо воду 500мл. Закриваємо кришкою. Ми варимо в каструлі скороварки, нам достатньо 30-35 хвилин. Якщо варити у звичайній каструлі, то за часом займає приблизно 1,5 години. Орієнтуйтесь на готовність м’яса.

Не вдається скопіювати.