Готуйте одразу 2-3 порції такого м’яса. Навіть яловичина тане в роті!
Ніжне м’ясо, що тане в соусі, нам воно не набридає ніколи! М’ясо виходить таке м’яке та ніжне, лише варто на нього тільки натиснути і воно розсипається.
Інгредієнти:
- М’ясо яловичини -500 гр.
- Печериці -250гр.
- Цибуля -2шт.
- Часник -2-3зуб
- Сіль -1ч.л
- Чорний перець-за смаком
- Томати у власному соку -300гр.
- Або томатна паста -1-2ст.л
- Рослинна олія -3-4ст.л.л
- Вода -500мол.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Сьогодні ми робимо рецепт на 1 порцію. М’ясо яловичини 500 г розріжемо кубиками. Можна м’ясо будь-яке на Ваш розсуд. 2 великі цибулини розріжемо чверть кільцями.
Печериці 250 г розріжемо пластинками. У каструлю наливаємо олію 3-4ст.л. і обсмажимо цибулю до напівпрозорості, тепер додаємо м’ясо. Перемішуємо з цибулею, смажимо 2-3 хвилини з цибулею. Щоб м’ясо змінило колір та з’явилася рідина.
Тепер відразу додаємо печериці, 300 г томати у власному соку, можна замінити на 1-2ст.л. томатної пасти, розведеної у воді. 1 неповну ч. л. солі, чорний мелений перець.
Перемішуємо, додаємо 2-3 зубчики часнику. Вливаємо воду 500мл. Закриваємо кришкою. Ми варимо в каструлі скороварки, нам достатньо 30-35 хвилин. Якщо варити у звичайній каструлі, то за часом займає приблизно 1,5 години. Орієнтуйтесь на готовність м’яса.