Ікра така смачна смачна, просто пальчики оближеш

Ікра така смачна смачна, просто пальчики оближеш… зараз таку не купиш… зовсім не та… Пропонуємо вам рецепт домашньої ікри.

Інгредієнти

  • Ікра «Кабачкова»:
  • Кабачок -3 кг.
  • Цибуля -500гр.
  • Майонез -200гр.
  • Томатна паста -200гр.
  • Рослинна олія -150гр.
  • Цукор -100гр.
  • Сіль-2ст.л
  • Перець чорний -1/3ч.л
  • Лист лавровий -2шт.
  • Оцет 9%-2ст.л

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Кабачки очистимо від шкірки, для зручності поріжемо на часточки, перекрутимо на м’ясорубці кабачки, потім цибулю.

У потрібну каструлю відправляємо перекручені кабачки і цибулю, додаємо томатну пасту, майонез і олію, ставимо каструлю на вогонь і тушкуємо 1 годину під закритою кришкою, не забуваючи іноді перемішувати.

Після часу відкриваємо кришку і додаємо цукор, сіль, чорний мелений перець, лавровий лист, перемішуємо і тушкуємо ще 1 годину під кришкою на середньому вогні.

За 1-2 хвилини до готовності додаємо оцет, розливаємо кабачкову масу відразу, ще гарячою, стерилізованими банками і закручуємо стерилізованими кришками. Банки обгортаємо і залишаємо до повного остигання.

Не вдається скопіювати.