Начинка для млинців, про яку мало хто знає. Повірте, спробувавши один раз, потім готуватимете постійно

Начинка з дитинства, так подавала млинці бабус, з практики багато хто навіть не чув про таку подачу. Це дуже смачно. А готується вона швидко і дуже просто

Для начинки яєчно-олійної:

  • Вершкове масло – 100г
  • Яйця – 2шт
  • Сіль -1/4ч.л

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Беремо відповідну невелику каструльку, кладемо 100 г вершкового масла, ставимо на середній вогонь.

Поки олія розтопиться в миску, розбиваємо 2 яйця, додамо щіпку солі, збиваємо вилкою.

Тепер вливаємо яйця в розтоплену олію і інтенсивно помішуючи прогріваємо яйця, не потрібно їх сильно засмажувати, як тільки маса почне густіти, знімаємо з вогню, вона має бути ніжною.

Яйце-олійну суміш, що вийшла, перекладаємо в миску і подаємо до столу з млинцями. Спробуйте, як це смачно. Повірте, спробувавши один раз, потім готуватимете постійно.