А Ви правильно варите картоплю. Головні секрети

Виявляється не все так однозначно у варінні картоплі, і тут є свої важливі нюанси.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Зварити смачну картоплю, це виявляється не так просто. Потрібно знати невеликий секретик, якими користуються всі мешканці батьківщини картоплі – Білорусії. Моя подруга, яка там живе, поділилася зі мною, а тепер я хочу дати ці поради і вам.

Очищаємо картоплю, розрізаємо на дві частини і промиваємо холодною водою від крохмалю. Можна замочити на 15 – 20 хвилин, крохмаль також вийде.

Доводимо воду до кипіння і тільки потім, кладемо картоплю. Це допомагає залишити в овочі більше корисних речовин.

Солимо картоплю вже майже в кінці варіння – якщо посоли на самому початку, то картопля буде «дубова» і довго варитися.

Не наливайте багато води в картопля – вона повинна лише трохи покривати шматочки.

Коли злили воду, каструлю не накривайте кришкою, а ставимо на великий вогонь і обсушуємо до випаровування вологи.

При варінні картоплі для особливого смаку, можна додати цілу цибулину або декілька зубчиків часнику – виходить дуже смачно. А при подачі, не забуваємо посипати рубаною зеленню і обов’язково покласти вершкове масло або сметану.

Не вдається скопіювати.