Аджика з кабачків. Закриваю подвійну порцію і завжди мало
Аджика з кабачків виходить неймовірно смачною, вона обов’язково сподобається Вашим рідним і друзям.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- Помідори – 1,5 кілограма
- Кабачки – 3 кілограми
- Морква – 500 грам
- Часник – 5 головок
- Цукор – 100 грам
- Червоний мелений перець – 2,5 столові ложки
- Соняшникова олія – 200 грам
- Сіль – 2 столові ложки
- Сіль – 2 столові ложки
Як приготувати аджику з кабачків
На м’ясорубці подрібніть кабачки, солодкий перець, моркву і помідори. Пропустіть часник через прес.
Ретельно перемішайте, додайте сіль, олію і цукор.
Варіть 40 хвилин а середньому вогні, періодично помішуючи.
В кінці додайте червоний перець і варіть 10 хвилин.
Розкладіть аджику в стерильні банки і закатати, переверніть і укутайте до охолодження.