Аджика за цим рецептом виходить в рази смачніша за магазинну

Готуємо домашню аджику. Аджика за цим рецептом виходить в рази смачніша за магазинну.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Інгредієнти:

  • 2,5 кг помідорів;
  • 1 кг моркви;
  • 1 кг червоного;
  • солодкого перцю.

Спосіб приготування

Всі підготовлені продукти пропустити через м’ясорубку. Додати 1 скл. росл. масла, 1 скл. цукр, 1/4 скл. солі.

Суміш покласти в підготовлену каструлю і гасити помішуючи, 1 годину.

Зняти з вогню, остудити. Потім додати 1 стакан часнику, пропущеного через м’ясорубку, 2 стручки гіркого перцю.

Холодну аджику розфасувати в стерилізовані банки і закрутити.

Смачного!

Не вдається скопіювати.