Апетитні зрази з рибною начинкою на сковороді

Зрази можна приготувати з рибою, грибами або м’ясним фаршем, на сковороді або в духовці. Справа смаку, а отже, рецепт не один. Немає нічого складного в приготуванні цієї ситної страви на обід або вечерю.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Зрази на сковороді

Зрази — страва, яку можна приготувати із залишків не з’їденого пюре. Якщо ж у нього загорнути м’ясний фарш або рибу, виходить цілком собі смачна вечеря на швидку руку. Сьогодні ми розповімо, як приготувати зрази з рибою не просто пісні, а ще й смачні.

Хто знає, може, саме зрази з рибою перевершать традиційну начинку з фаршу і стануть однією з найбажаніших страв на столі.

Інгредієнти

  • 4 картоплини,
  • 5 ст. л. рослинної олії,
  • 1 ч. л. кропу,
  • 250 г риби,
  • 1 морква,
  • 1 цибуля,
  • 4 ст. л. панірувальних сухарів,
  • сіль за смаком,
  • перець за смаком.

Приготування

  1. Відваріть картоплю, рибу. Рибу можна залишити сирою, але доведеться довше смажити зрази, а можна взяти улюблені рибні консерви (тільки злити зайву олію).
  2. Натріть моркву на грубій тертці та дрібно наріжте цибулю.
  3. Розімніть виделкою рибне філе і перемішайте його з морквою та цибулею.
  4. Розімніть відварену картоплю в пюре.
  5. Зробіть з пюре коржі та загорніть в них рибну начинку.
  6. Обкачайте в панірувальних сухарях і обсмажте картопляні зрази на сковороді до рум’яної скоринки 5-7 хвилин на середньому вогні.

Зрази з рибою готуються досить швидко, і вигадувати нічого не треба: ось тобі картопля, а ось риба — берете і робите котлетки. А через пів години насолоджуєтеся дуже апетитними зразами.