Ароматна, апетитна і дуже смачна рибка

Обов’язково приготуйте таку рибку на свята гостям, вони точно оцінять.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • форель райдужна або будь-яка інша, 1 штука ціла, близько 1 кг;
  • цибуля, 2 шт;
  • часник, 6 зубчиків;
  • кріп;
  • лимон, кілька кілець;
  • біле вино;
  • сіль, перець, рослинна олія.

Процес приготування

Рибу ріжемо по черевця і прибираємо нутрощі, зябра, добре все промиваємо і просушуємо рушниками.

Цибуля, часник і лимон дрібно ріжемо, зелень будь-яку на ваш смак рубаємо.

Порада: у лимона заибираємо шкірку, щоб не було гіркоти в рибі.

Натираємо тушку всередині і зовні сіллю, перцем, спеціями, олією.

У черевце укладаємо лимон, цибуля і часник, зелень.

Беремо фольгу, складаємо вдвічі і робимо човник за розміром рибки. Укладаємо тушку і поливаємо білим вином – тушка повинна лежати в вині, так що не заливайте її повністю.

Накриваємо фольгою.

Відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів і тушкуємо 40 хвилин.

Хочу зауважити, що ви можете тушити її та довше, щоб цибуля точно приготувалася. Але якщо ви любите трохи хрустку цибулю, тоді буде достатньо і 20 хвилин.

Не вдається скопіювати.