Ароматні домашні булочки “Капучіно”

Гадаємо мало тих хто не любить аромат свіжих булочок, а ще приємніше коли цей аромат за оригінальним рецептом. Отож в цій статті пропонуємо Вам булочки “Капучіно”.

Тісто:

  • Сухі дріжджі – 11г
  • Вода -1 склянка
  • Молоко – 50мл
  • Сколотини – 1/2 чашки
  • Цукор – 3 ст. л.
  • Масло – 2 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Борошно – 6 склянок

Начинка:

  • Вершкове масло – 50 г
  • Цукор – 1 склянка
  • Кава – 4 ч. л.
  • Кориця – 2 ч. л.

Глазур:

  • Вершкове масло – 50 г
  • Молоко – 2 ст. л.
  • Капучіно – 2 ч. л.
  • Цукор – 1,5 склянки
  • Ванілін

Процес приготування:

  1. Розчинити дріжджі в теплій воді, додати тепле молоко, сколотити, цукор, масло, сіль і 4 склянки борошна, збивати до однорідності. Додати ще борошна стільки, щоб вийшло м’яке, липке тісто. Вимішувати на посипаній борошном поверхні до еластичності. Перекласти тісто в промаслену миску і поставити в тепле місце на 1 год.
  2. Тісто вимісити і розкачати в прямокутний пласт, полити маслом, почипати цукром, корицею і розчинною кавою, скрутити в рулет і порізати на шматочки.
  3. Перекласти рулет на промаслене деко, дати підійти 30 хв.
  4. Пекти при температурі 180 градусі 25-30 хв. до золотистого кольору.
  5. Для глазурі збити всі інгредієнти до однорідності і змастити булочки гразур’ю.

Приготувавши булочки за цим рецепто, Ви будете готувати їх на постійні основі.

Не вдається скопіювати.