Баклажани як гриби. Дуже смачно
Приготуйте баклажани “як гриби”. У тому сенсі, що за смаком, та й на вигляд їх буде дуже важко розрізнити.
Нам потрібно:
- баклажан 1 шт.
- яйце 1 шт.
- цибуля 1/2 або 1 маленька
- зубчик часнику 1 шт.
- оливкова олія
- свіжомелений чорний перець
- сіль
- сметану 2 ст.л.
Покроковий рецепт приготування:
Баклажан я нарізала тонкими смужками. Можна нарізати кубиком. До баклажану додати яйце і добре перемішати. Залишити у холодильнику на 1,5 години.
Цибулю нарізати дрібним кубиком. Часник теж дрібно порубати. Обсмажити в олії цибулю із часником до золотистості.
Додати баклажани до цибулі. Обсмажити до золотистості. Наприкінці додати майонез чи сметану. Все перемішати. Посолити та поперчити.