Беру 800 г картоплі і 3 сухаря: показую, яка «смакота; виходить (хоч на обід, хоч на вечерю і біля плити стояти не потрібно)
Такий гарнір з картоплі – це справжня царська страва, до якої можна подавати будь-які салати, закуски і соуси. Прекрасно виглядає на святковому столі.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- картопля, 800 г;
- сухарі панірувальні або 3 скибочки батона і зробити сухарі з них;
- сіль, перець, спеції;
- олія, 3 ст.л.
Процес приготування
З’єднуємо сухарі з сіллю, перцем, спеціями, пряними травами.
Порада: додайте в сухарі будь ароматні добавки. Можна ще і сухий часник, гострий червоний перець і солодку паприку.
Картопля очищаємо. Промиваємо і просушуємо паперовими рушниками, ріжемо однаковими часточками.
Збризгуємо часточки олією.
Кожну часточку паніруємо в сухарях зі спеціями.
Заздалегідь розігрійте духовку до 190 градусів і запікайте картопля близько 30 – 40 хвилин до готовності. У кожного свої особливості духовки, тому дивіться по готовності.
Я подаю з домашнім соусом зі сметани, дрібно різаного кропу, тертого часнику і маринованого огірка. Ви можете зробити будь-який інший соус, наприклад, з гірчицею.