Беру грудочку фаршу і готую цілу «армію» фрикадельок. Швидкий варіант
Для приготування таких фрикадельок можна використовувати будь-яке м’ясо, у мене суміш свинини і курки. Для того щоб фрикадельок вийшло багато і вони були соковитими я додаю овочі. А саме цибулю, часник, кабачок і моркву. Можна кабачок замінити селерою, але тоді її кількість потрібно зменшити, а кількість моркви збільшити.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Цибулю і часник прокручую через м’ясорубку разом в фаршем, кабачок тру за допомогою дрібної терки і віджимаю від зайвої вологи. Моркву так само натираю на тертці.
Овочів ВІЗУАЛЬНО має бути стільки ж, скільки і м’ясного фаршу. на мій погляд це ідеальна пропорція. У фарш я так само додаю одне яйце, сіль, спеції і добре перемішую до однорідності.
Далі залишається тільки сформувати фрикадельки і викласти на змащене олією деко.
Відправляю в розігріту духовку до 180 градусів на 30 хвилин, вони повинні почати золотитися. Головне не перетримати.
Після того як фрикадельки будуть готові я відразу перекладаю їх з дека в невелику ємність і накриваю кришкою.
Подавати такі фрикадельки можна з картопляним пюре і з макаронами і з рисом.
Крім того, я такі фрикадельки заморожую і в пакеті. Дуже зручно, коли зовсім немає часу готувати, швиденько відварити макарони і дістати упаковку ось таких чудових фрикадельок.