Беру ковбасу, батон, і готую пиріг без метушні з тістом: хоч на сніданок, хоч на перекус

Сьогодні хочу поділиться рецептом пирога з батона і ковбаси. Особливо сподобається тим, хто не любить возитися з тістом. Відмінна ідея швидкого перекусу або сніданку з того, що є в холодильнику, а виходить смачний, ситний. На підготовку йде буквально 5 хвилин.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти:

  • батон – 150 г
  • яйця – 4 шт
  • ковбаса – 150 г
  • сіль за смаком
  • сир – 100 г
  • гірчиця – 1/2 ч.л.
  • сметана – 4 ст.л. (120г)
  • вершкове масло – 30-50 г

Як приготувати пиріг

Батон 150 грам наріжемо кубиками, ковбасу 150 грам поріжемо кубиками, сир 100 грам натремо на тертці.

У миску кладемо сметану 120 грам (або відміряти столовими ложками 4ст.л.) додаємо трохи гірчиці і перемішуємо. Розбиваємо 4 яйця, ще раз все перемішуємо, додаємо вершкове масло.

Додаємо батон, ковбасу, сир, присолюємо, трохи чорного перцю і все перемішуємо. Тісто готове.

Беру ковбасу, батон, і готую пиріг без метушні з тістом: хоч на сніданок, хоч на перекус

Форму у мене діаметр форми 24 см, змащуємо олією кладемо тісто. Злегка утрамбовуємо.

Ставимо в розігріту духовку і випікаємо при 200 градусах 25-30 хвилин або орієнтуйтеся по своїй духовці.

Гарячий розрізаємо на порційні шматочки і подаємо до столу. Смачно, швидко і просто.

Не вдається скопіювати.