Беру ковбасу, батон, і готую пиріг без метушні з тістом: хоч на сніданок, хоч на перекус
Сьогодні хочу поділиться рецептом пирога з батона і ковбаси. Особливо сподобається тим, хто не любить возитися з тістом. Відмінна ідея швидкого перекусу або сніданку з того, що є в холодильнику, а виходить смачний, ситний. На підготовку йде буквально 5 хвилин.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- батон – 150 г
- яйця – 4 шт
- ковбаса – 150 г
- сіль за смаком
- сир – 100 г
- гірчиця – 1/2 ч.л.
- сметана – 4 ст.л. (120г)
- вершкове масло – 30-50 г
Як приготувати пиріг
Батон 150 грам наріжемо кубиками, ковбасу 150 грам поріжемо кубиками, сир 100 грам натремо на тертці.
У миску кладемо сметану 120 грам (або відміряти столовими ложками 4ст.л.) додаємо трохи гірчиці і перемішуємо. Розбиваємо 4 яйця, ще раз все перемішуємо, додаємо вершкове масло.
Додаємо батон, ковбасу, сир, присолюємо, трохи чорного перцю і все перемішуємо. Тісто готове.
Форму у мене діаметр форми 24 см, змащуємо олією кладемо тісто. Злегка утрамбовуємо.
Ставимо в розігріту духовку і випікаємо при 200 градусах 25-30 хвилин або орієнтуйтеся по своїй духовці.
Гарячий розрізаємо на порційні шматочки і подаємо до столу. Смачно, швидко і просто.