Беру м’ясо: не смажу, не варю, не запікаю. М’ясо тане в роті!
Запечене м’ясо з салом виходить дуже ароматним, м’яким, пікантним, ніжним. Його викладаю нарізкою на тарілку і подаю на святковий стіл. Завжди подобається гостям.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- грудинка, 2 кг;
- пиво, 500 мл;
- паприка, перець, часник сухий, бадьян, перець, сіль і інші спеції;
- часник, 5 зубчиків;
- розмарин, пара гілочок;
- соєвий соус, 50 мл.
Процес приготування м’яса
М’ясо промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.
Сіль і перець змішуємо, втираємо суміш в м’ясо з усіх боків.
Викладаємо м’ясо в сковорідку і обсмажуємо з усіх боків до рум’яної скоринки.
Наливаємо в сковорідку пиво, беремо за смаком.
Додаємо спеції і сухий часник, накриваємо кришкою і тушкуємо на середньому вогні.
Змішуємо соєвий соус зі спеціями.
М’ясо перевертаємо через 10 хвилин, вливаємо соус і тушкуємо до густоти соусу.
Часник ріжемо шматочками і додаємо до м’яса.
Порада: м’ясо періодично перевертаємо, щоб воно рівномірно готувалося з усіх боків.
Додаємо розмарин і тушкуємо під кришкою 10 хвилин.
В цілому, на приготування такого смачного і м’якого м’яса, йде близько 2 годин. Все залежить від товщини шматків м’яса.