Беру звичайний тонкий лаваш, трохи сиру і через 10 хвилин смачна випічка готова

Сирні страви завжди були і залишаються одними з найулюбленіших в моїй родині. Тому я часто експериментую, придумую щось нове. Хочу і з вами поділитися цим смачним рецептом.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • лаваш тонкий, 1 шт;
  • сир, 150 г;
  • цукор, 3 ст.л;
  • яйце, 1 шт;
  • олія соняшникова рафіноване.

Процес приготування

З’єднуємо сир з цукром і яйцем, вимішуємо до однорідності. За смаком і бажанням, можна ще додати ванілін.

Порада: краще використовувати сухий сир. Якщо у вас дуже вологий, його можна трохи віджати.

Розкладаємо лаваш на столі, змащуємо всю поверхню начинкою.

Починаємо скручувати рулет: скручуємо до половини. Відрізаємо і звертаємо другий рулет. Так краще зробити, щоб рулети не були сильно товстими.

Беру звичайний тонкий лаваш, трохи сиру і через 10 хвилин смачна випічка готова

Ріжемо рулети порційними шматочками – повинно вийти близько 10 – 12 штук.

Обсмажуємо в розігрітій олії під кришкою з двох сторін до рум’яності.

Беру звичайний тонкий лаваш, трохи сиру і через 10 хвилин смачна випічка готова

При подачі можете полити медом або варенням, подати їх з шоколадною пастою.

Беру звичайний тонкий лаваш, трохи сиру і через 10 хвилин смачна випічка готова