Бездріжджова Паска на сметані
Рецепт дріжджової паски справжня знахідка для тих, у кого зовсім немає часу, в цілому на приготування піде не більше години. Паска за цим рецептом виходить волога і дуже смачна. Дуже люблю випічку на сметані, вона виходить ніжною, пухкою і повітряною.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- Борошно – 2 склянки
- Цукор – 150-200 г
- Вершкове масло – 200 г
- Яйця – 2 шт.
- Сметана – 200 г
- Розпушувач – 10 г
- Ванільний цукор – 1 ч.л.
- Ізюм – 100 г
Як приготувати паску
В окрему глибоку миску розбити два яйця, додати цукор, ванільний цукор і збити міксером до пишності.
Додати м’яке вершкове масло, сметану. Перемішати.
Додати просіяне борошно і розпушувач. Замішуємо тісто.

Ізюм я просто добре вимила, обсушила і додала в тісто, але якщо ізюм дуже сухий його можна залити кип’ятком і залишити на кілька хвилин.

Перекласти тісто, заповнюючи форму на 1/3. Металеву форму попередньо змастити олією або вершковим маслом, силіконові або одноразові паперові форми змащувати маслом не потрібно.

Випікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 40-50 хвилин. Смачного!